Home     De actualitate   Sfaturi utile, idei, noutati   Curte, gradina, terasa   Case, interioare, amenajari   Advertorial - oferte, promotii  Galerie foto  

Advertorial - oferte, promotii

Cele mai citite articole:

a

Proba de etanseitate, element fundamental al operatiunii de verificare instalatii gaze

Proba de etanseitate pentru întreaga instalatie si proba de rezistenta pentru partea de instalatie la care s-au facut înlocuiri si /sau modificari, se efectueaza doar în prezenta delegatului si în conditiile si cu rezultatele înscrise în procesul verbal de la final pe care va trebui sa semnati.


» Citeste
a

GROHE: noutati si inovatie de exceptie in design

Cerc, oval si inel: 3 forme care formeaza o colectie unica de pere de dus - Rainshower®Next Generation. Dupa ce cu modelul Icon, GROHE a obtinut cea mai inalta distinctie in design - reddot: best of the best - si mai tarziu o nominalizare la premiul pentru designul anului acordat de statul German, cele trei modele ale colectiei Rainshower®Next Generation sunt in continuare premiate.


» Citeste
a

Deumidificatoare de aer MASTER, Polonia

Umiditatea crescuta a aerului are efecte negative nu doar asupra peretilor si mobilierului (condens, mucegai, ciuperci, pete de igrasie, oxidare, pete de rugina, coroziune, mirosuri neplacute, etc.) ci si asupra organismului (aerul umed este un mediu propice pentru dezvoltarea microorganismelor care pot genera alergii si afectiuni ale cailor respiratorii; in plus este stiut faptul ca aerul umed sporeste senzatia de disconfort termic).


» Citeste
a

Sistemul termoizolant Baumit Duo

Sistem modern si performant de termoizolare a fatadelor recomandat atat pentru constructii noi cat si pentru constructii existente. Conformat din materiale compatibile, care indeplinesc standardele de calitate Baumit, acest sistem se constituie ca o varianta economica, raspunzand cerintelor de ordin tehnic sau estetic dar adaptat unor conditionari finaciare. Materialul termoizolant folosit este polistirenul expandat EPS A70, finisajul de fatada fiind tencuiala decorativa Baumit Duo Top.


» Citeste
a

Fantani si mini cascade decorative pentru curte si gradina

 Sunetul unic al apei generat de aceasta fantana decorativa va va relaxa cu siguranta dupa o zi obositoare de munca.  Gradina dumneavoastra va fi transformata intr-o oaza linistita care va va ajuta sa scapati de grijile si de stresul cotidian.


» Citeste
a

Sistemul termoizolant Baumit Pro

Sistem termoizolant superior din punct de vedere al materialelor utilizate, cu adresabilitate mai ales pentru profesionistii din domeniul constructiilor. Conformarea se poate face cu polistiren de fatada A 80, fie cu vata minerala bazaltica in functie de cerintele de proiect sau de optiunea utilizatorilor.


» Citeste
a

Deko Professional: V8065 Vopsea lavabila cu silicon pentru exterior

Vopseaua V8065 de la Deko Professional este o vopsea lavabila pentru exterior, pe baza de dispersii apoase de copolimeri acrilo-stirenici si rasini siliconice, pigmenti, materiale de umplutura, aditivi.


» Citeste
a

Instalare aer conditionat. Sfaturi utile

Incepand cam cu luna iunie, cu totii ne gandim la instalarea unui aparat de aer conditionat in locuinta. De ce incepand cu luna iunie? Nu doar pentru ca zilele de vara sunt din ce in ce mai calde, dar nu dorim sa ne ajunga din urma nepregatiti canicula lunii lui cuptor. Daca ne-am hotarat asupra modelului si a firmei care sa ni-l monteze, sa vedem cum se instaleaza un aparat de aer conditionat.


» Citeste
a

Sistemul termoizolant Baumit Star

Performanta si versatilitate sunt cele mai importante caracteristici ale acestui sistem Baumit, care are la baza polistiren expandat grafitat de culoare gri - argintiu, cu proprietati termoizolante foarte bune, cu o fata cu acoperire reflect si permeabil la vapori ( miu =10 ) pentru a permite evacuarea acestora din structura peretilor. Exista 2 variante de sisteme termoizolante Baumit Open Reflect si Baumit Open S. Tencuiala decorativa Baumit Nanopor Top are o buna difuzie la vapori si in acelasi timp este rezistenta la murdarie si are proprietati de autocuratare.


» Citeste
a

Ferestre termopan: o mai buna izolare termica si o izolare fonica aproape totala

Sa-ti pui usi si ferestre din termopan nu mai este de mult un lux, ci o necesitate. Ferestrele clasice pierd cca 40% din caldura din casa, ca urmare o investitie (accesibila) in inlocuirea lor merita facuta. Pretul, accesibil, vine cu avantaje instantanee: o mai buna izolare termica si o izolare fonica aproape totala.


» Citeste
a

Intilnire la nivel inalt a constructorilor din Moldova si Bucovina - 18-21 Martie 2010

Mesajul constructorilor din Moldova si Bucovina s-a facut auzit la Iasi in cadrul celor doua evenimente dedicate industriei constructiilor ce au avut loc la Centrul Providenta intre 18 si 21 martie.


» Citeste
a

Producatorul de tamplarie PVC GEALAN lanseaza doua nuante noi pentru gama acrylcolor

Gealan Romania, liderul pietei romanesti de profile din PVC pentru ferestre si usi cu geam termoizolator prezinta inovatii recente in domeniul ferestrelor colorate prin largirea gamei de de culori standard acrylcolor cu doua nuante: RAL 9010 - Edelweiss si RAL 9006 - alb aluminiu.


» Citeste
a

Tencuielii decorative de la BAUMIX

Tencuiala decorativa poate da personalitate si stil unei cladiri, atat pe interior cat si la exterior daca sunt respectate regulile de aplicare. Insa daca parametri nu sunt respectati intocmai, rezultatul final nu poate fi garantat.


» Citeste
a

Gealan: ce trebuie sa stii cand iti achizitionezi geamuri termopan

Pe siteul producatorului de geamuri termopan Gealan am gazit cateva sfaturi utile pentru cei care doresc sa isi achizitioneze geamuri termopan. Cum iarna este din ce in ce mai geroasa si vara din ce in ce mai caniculara, vine un moment cand ferestrele casei trebuie schimbate pentru a asigura un confort sporit si pentru a economisi banii din factura la caldura. Nu putem uita de praf, din ce in ce mai mult si mai sacaitor, si nici de zgomotul omniprezent in marile orase.


» Citeste
Home |  De actualitate |  Sfaturi utile, idei, noutati |  Curte, gradina, terasa |  Case, interioare, amenajari |  Advertorial - oferte, promotii |

Aer conditionat

Termopan, tamplarie PVC

Gips-carton. Izolatii

Acoperisuri si invelitori

Vopsea, glet, adeziv, grund

Instalatii electrice

Amenajari exterioare

Scule, unelte, echipamente

Materiele pentru constructii

Instalatii, calduraConstructii si finisaje - -